Adverteren
 
Gratis vermelding
Voorbeeld advertentie Staat uw camping nog niet op Campingweb.nl? Geef dan gratis uw gegevens door zodat hij ook wordt opgenomen in onze database. Ook als u een adreswijziging wil doorgeven kan dat hier.
Gratis vermelding Bestellen
 
Vermelding/link zonder bedrijfslogo
Voorbeeld advertentie Een goede plek in de overzichtpagina's en zoekpagina's. Onder de adverteerders met "link met bedrijfslogo" , maar ook met al uw gegevens en directe link naar uw website.
Prijs advertentie Bestellen
 
Vermelding/link met bedrijfslogo
Voorbeeld advertentie Een prominente plek bovenaan in de overzicht pagina's en zoekpagina's met uw logo en bedrijfsgegevens met een directe link naar uw website.
Prijs advertentie Bestellen
 
Landelijke kleine banner
Voorbeeld advertentie De landelijke kleine banners staan aan de rechterkant van de site en blijven zichtbaar door de hele site. Het is een directe link naar uw bedrijf met de herkenning van uw logo.
Prijs advertentie Bestellen
 
Landelijke grote banner
Voorbeeld advertentie De grote landelijke banner staat aan de linkerkant van de site en blijft zichtbaar door de hele site heen. Voor de kosten en mogelijkheden met acties kunt mailen naar vragen@campingweb.nl of via de knop "aanvraag" met daarbij u gegevens in te vullen.
Prijs advertentie Aanvraag